تهیه خاک و کود آلی برای پیاز

پیازها خاکهای سست و با زهکشی خوب را ترجیح می دهند که حاصلخیزی بالایی دارند، کمی اسیدی (PH بین 6.2-6.8)، آبیاری کافی و در آفتاب کامل هستند. هرچه ترکیب خاک شما شلتر باشد، پیازهای پیاز شما بزرگتر می شوند. بستر خود را با چرخاندن زیر کود حیوانی یا کمپوست آماده کنید. قبل از کاشت از شکسته شدن کامل آن اطمینان حاصل کنید. کمپوست متشکل از چوب سدر یا چوب قرمز جایگزین قابل قبولی برای کمپوست با کیفیت بالا نیست. فروش پیاز عمده قرمز با این کیفیت پرورش با استقبال خوبی همراه شده است.

پیازها تغذیه کننده های سنگینی هستند، بنابراین مطمئن شوید که مواد غذایی گیاهی را با مقدار زیادی نیتروژن، فسفر و سولفات آمونیوم تامین کنید. یک قانون خوب این است که در هر 10 فوت ردیف، یک فنجان کود خونی و گرانول پودر استخوان به مقدار مساوی اضافه کنید. حتما از کود آلی با کیفیت برای بهبود ph خاک برای محصول پیاز خود استفاده کنید.

کاشت و پرورش پیوند پیاز

پتانسیل بیماری های قارچی مانند سفیدک کرکی و ریشه صورتی را می توان با پرهیز از بسترهایی که در آن پیاز، سیر و سایر آلیوم ها در دو سال گذشته رشد کرده اند، کاهش داد. این بازه زمانی یک قانون اساسی است، اما، به طور کلی، “هر چه طولانی تر، بهتر.” درهمین بازه زمانی گفته شده میزان فروش سیر سیاه به بهترین نحو ممکن افزایش می یابد.

از آنجایی که گوفرها آفت اصلی در بستر پیاز هستند، قبل از کاشت از تله های گوفر، موانع سیمی یا سبدهای سیمی استفاده کنید.

پیوند پیاز را می توان در پاییز یا بهار کشت کرد (زمان کاشت بستگی به منطقه رشد شما دارد). پیوند پیاز اغلب هنگام رسیدن پژمرده می شود، اما مانند سایر اعضای خانواده زنبق مقاوم، پس از بیرون کشیدن از خاک، حدود 2 3 هفته زنده می مانند. اگر نمی‌توانید بلافاصله پس از دریافت آن‌ها را بکارید، پس از خیساندن ریشه‌ها در آب، آن‌ها را در یخچال بگذارید یا اطراف ریشه‌ها را خاک بکوبید و تا زمان کاشت آن‌ها را مرطوب نگه دارید.

قبل از کاشت، سرها را به اندازه تقریبی 3 اینچ و ریشه ها را تا ¼ اینچ کوتاه کنید. پس از کاشت، ریشه ها به سرعت شروع به رشد می کنند. پیوند پیاز را به عمق 1 2 اینچ و 4 6 اینچ از هم بکارید. اگر پیازهای کوچکتر مورد نظر است، به فاصله 3 اینچ از هم بکارید. ردیف ها باید 18 24 اینچ یا 12 اینچ از هم فاصله داشته باشند اگر برای تولید تجاری کاشته می شوند.

کاشت و پرورش پیوند پیاز

برداشت پیاز چگونه انجام می شود؟

زمانی که پیازها زرد شده و شروع به ریزش کرد، پیازها بالغ و آماده برداشت هستند. خم کردن بالاها را به صورت افقی روی زمین با دست یا با چنگک برای آنهایی که کاملاً روی زمین نرفته اند به پایان برسانید. این خم شدن باعث می شود شیره از انتقال انرژی به برگ ها در حین بالغ شدن پیاز جلوگیری کند. جالب است بدانید به دلیل اینکه اکثر کشاورزان پیاز و کلم را با هم می کارند، در زمان برداشت پیاز قیمت کلم صادراتی کاهش پیدا می کند.

لامپ ها را بعد از قهوه ای شدن رویه ها برداشت کنید. بالای یک ردیف را روی پیازهای دیگر قرار دهید تا از آفتاب سوختگی جلوگیری شود. هنگامی که پوسته های بیرونی خشک شدند (درمان باید بین 10-14 روز باشد)، برداشت را با بریدن ریشه ها، پاک کردن خاک باقی مانده و برش دادن قسمت های بالای آن به 1 اینچ بالای پیاز کامل کنید.

پیازها وقتی جدا از هم نگهداری شوند بهترین حالت را دارند. نمونه های بسته بندی شده با فویل جداگانه می توانند تا یک سال در یخچال دوام بیاورند. انواع پیاز تند، که محتوای آب کمی دارند، مدت بیشتری نسبت به انواع شیرین تر و مرطوب نگه می دارند. آویزان کردن پیاز در کیسه توری، در مکانی خنک، خشک و دارای تهویه مناسب و بسته به جدا کردن پیازها از یکدیگر، روش توصیه شده برای نگهداری پیاز برای حداکثر ماندگاری است.

در پاییز یا بهار امسال یک پیاز بکارید تا از یک پیاز تازه و خانگی در تابستان آینده لذت ببرید.

برداشت پیاز چگونه انجام می شود؟

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.