خرما در یزد به رشد درخت بید مجنون کمک کرد

خرما در یزد بسیار مغذی است. اگر این محتوای کالری بالا برای افرادی که در یک محیط بیابانی زندگی می کنند و منابع کمبود دارند بسیار مفید است، در کشور ما اینطور نیست.

برای بهره مندی از تمام فواید خرما بدون افراط، مصرف حدود 30 گرم در روز توصیه می شود، یعنی سه میوه که معادل 80 کالری است.خرمای تازه به صورت خوشه ای در می آید.

میوه ها به رنگ کهربایی و پوشیده از حجاب سفید روشن هستند. خرمای تازه اغلب به صورت شاخه ای به بازار عرضه می شود و عموماً به سه گونه تعلق دارد: هایانی با میوه های ریز و تیره، برهی، روشن تر و ابوالهول با شکل گرد و بزرگتر از بقیه.

عموماً اولین خرما در اواخر زمستان ظاهر می شود و به صورت خوشه ای در انتهای برگ درختان خرما جمع آوری می شود. تنها در ماه اکتبر است که این میوه ها به بلوغ و طعم شیرین بی نظیر خود می رسند و چیده می شوند.

خرمای تازه برای حمل و نقل بسیار شکننده و حساس است و فقط برای چند روز قابل نگهداری است. برای این کار آنها را خشک یا منجمد می کنند تا بتوان از آنها در تمام طول سال لذت برد.

خرمای خشک شیرین، حمل و نقل آسان و سرشار از مواد مغذی، میان وعده ای عالی برای مواقع خستگی و پرخوری است.

فرآیند خشک شدن خرما از روی درختان شروع می شود تا پس از چیدن در زیر نور آفتاب یا داخل کوره هایی که خواص غذایی، بافت و طعم آنها حفظ می شود، ادامه یابد.

سپس خرماها در سینی های خلاء بسته بندی می شوند و از هوا و رطوبت محافظت می شوند. در فرانسه خرمای خشک را به راحتی در خواربارفروشی ها و سوپرمارکت ها پیدا می کنید.

خرمای تازه را می توان به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری کرد. برای اینکه کمی بیشتر از طعم منحصر به فرد آنها لذت ببرید، می توانید آنها را فریز کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.