سس مایونز فله در یخچال نامرئی می شود

یک سس مایونز فله خوب و شما نیمی از کار را دارید. سس ها می توانند بخت یک ساندویچ غمگین یا یک دوره دوم ماهی بی مزه را احیا کنند یا یک سالاد معمولی را غنی کرده و غیرقابل مقاومت کنند.

با این حال، آنهایی که در سوپرمارکت خریداری می‌شوند، اغلب نه سالم هستند و نه خوشمزه مانند آنهایی که در آشپزخانه شما تهیه می‌شوند. بنابراین چه سس هایی در خانه درست می شود؟

به گفته نیلسن، در سال گذشته، بازار سس‌ها داده‌های رشد بخش مواد غذایی یعنی مجموعه محصولات غذایی، لوازم بهداشتی و مراقبت خانگی را تأیید کرد که به +1٪ از گردش مالی قابل توجهی رسید. نتیجه قابل احترامی که موید روند مثبت یک بخش در سه سال اخیر است.

با تعمیق تجزیه و تحلیل محصول داده ها، می توان دریافت که بازار سس های جانبی با افزایش 6 درصدی به صورت سالانه بیشترین رشد را به ثبت رسانده است.

دلیل این افزایش گردش مالی را باید در افزایش محصولات موجود جستجو کرد: تولیدکنندگان دائماً به دنبال مواد جدید برای ارائه به مصرف کنندگان هستند که علاوه بر چاشنی های سنتی چیز جدیدی را برای ترکیب سس و غذا می خواهند.

Portion of homemade Mayonnaise on an old wooden table

داستان های مختلفی در مورد نحوه تهیه سس مایونز در وهله اول وجود دارد. بسیاری از کارشناسان معتقدند که در سال 1756 این سس برای اولین بار به صورت مخلوط روغن و زرده تخم مرغ تهیه شد.

شواهد نشان می دهد که این سس اولین بار در فرانسه ساخته شده است. برخی دیگر معتقدند این سس همان مخلوطی است که در روم باستان از مخلوط تخم مرغ و روغن زیتون تهیه می شد و امروزه به این شکل تهیه و سرو می شود.

در واقع، تاریخچه این سس به دهه 1910 باز می گردد، زمانی که یک مهاجر آلمانی به نیویورک به نام نینا هلمان، این سس را برای فروش بیشتر ساندویچ های مغازه شوهرش درست کرد و به جای کره روی ساندویچ هایش استفاده کرد.

کم کم با ایجاد تنوع در طعم سس ها توانستم در سال 1912 کارخانه ای برای تولید این سس ایجاد کنم و نام آن را پست فود گذاشتم.

سس مایونز یک سس خامه ای و بسیار غلیظ است که از موادی مانند آبلیمو، سرکه، روغن، زرده تخم مرغ زده شده و ادویه ها تشکیل شده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.