این یک کار چالش برانگیز است که بدانید لواشک خانگی کیلویی توسط چه کسی و چه زمانی معرفی شدند. اعتقاد بر این است که مردم خاورمیانه دریافتند که میوه های تازه را می توان در صورت پخته، پوره و خشک کردن به مدت یک سال نگهداری کرد.
احتمالاً طعم قبلی مورد استفاده زردآلو بوده است. در واقع کتابهای آشپزی باستانی از لواشک میوه بهعنوان خاورمیانه یا ایرانی یاد میکردند.
این غذا در کتابهای آشپزی ارمنی باستق نامیده میشود و همچنین دستور العملهایی برای تهیه آن در خانه ارائه میکند که در آن به روشهای قدیمی تولید لواشک میوه پرداخته میشود.
این فرآیند توضیح میدهد که میوهها را میتوان پس از پختن خشک کرد و به صورت پوره در ورقههای موسلین ریخت که بیرون آویزان میشوند تا در آفتاب خشک شوند.
سپس محصول را به شکل های دلخواه برش داده و در ظرف شیشه ای نگهداری می شود. همچنین برای خشک کردن مطمئن توصیه می شود از دستگاه های خشک کن یا فر استفاده کنید.
دستور العمل ها استفاده از میوه های ارگانیک را توصیف می کنند و از افزودن مواد مصنوعی، شکر فرآوری شده یا ویتامین های اضافه شده و جایگزینی آن با عسل خودداری می کنند.
به معنای واقعی کلمه، چرمهای میوه هنگامی که به صورت انبوه تولید میشوند دارای یک سوم پوره میوه و حدود دو سوم مواد افزودنی یا شیرینکننده هستند.
تولیدکنندگان مواد غذایی نزدیک به دو دهه است که شروع به ساخت چرم میوه در این کشور کرده اند. چرم های میوه در طیف وسیعی از طعم ها در دسترس هستند و همچنین ویتامین های اضافه شده ای دارند که آن را سالم تر می کند. ب
رای کودکان به خوبی شناخته شده است. تولید کنندگان طیف گسترده ای از رنگ های روشن را برای این میان وعده های میوه ای تولید کرده اند. تولیدکنندگان به جای برش دادن به نوارهای ساده، فیگورهای کارتونی را برای کمک به بازاریابی و فروش محصول برش می دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.