مصرف مداوم سیب قرمز مراغه می تواند باعث فلج اعصاب شود

شدت نور در داخل تاج درخت “فوجی” از 30٪ نور روز به 50-68٪ از نور روز برای فیلم فویل (وروش آلومینیومی چروکیده که روی پارچه چسبانده شده است) و فیلم متالیزه (آلومینیوم متالیزه شده) افزایش یافت.

غلظت آنتوسیانین و درصد قرمزی پوست سیب قرمز مراغه در هنگام برداشت نیز افزایش یافت. سنتز آنتوسیانین در میوه سیب به شدت به کیفیت نور مانند اشعه ماوراء بنفش-B (UVB) و نور مرئی (به عنوان مثال قرمز، آبی و سفید) وابسته است. چراغ فلورسنت). UVB و نور فلورسنت سفید

برای تجمع آنتوسیانین، صرف نظر از دما، ضروری است، اما نور فلورسنت سفید به تنهایی غلظت آنتوسیانین را افزایش نمی دهد. سنتز آنتوسیانین بیشتر با تابش اشعه با UVB با حداکثر انتشار در طول موج 312 نانومتر (UVB312) نسبت به UVB353 تحریک می شود. UVB312 در تحریک تولید آنتوسیانین موثرتر است.

سیب

آنتوسیانین ها – آنتی اکسیدان های جدید در سلامت انسان و پیشگیری از بیماری ها نسبت به نور قرمز یا آبی. تابش همزمان با UVB312 و نور قرمز یا UVB312 و نور فلورسنت سفید آنتوسیانین بسیار بالاتری نسبت به تابش با هر یک از نورها به تنهایی تولید می کند.

به نظر می رسد که این هم افزایی نقش مهمی در ایجاد پوست قرمز مطلوب در شرایط نور مزرعه داشته باشد. در نتیجه گرمایش جهانی اخیر، نگرانی‌های فزاینده‌ای وجود دارد که گرمایش جهانی ممکن است برای قرمز شدن میوه‌ها مضر باشد.

به طور کلی، سیب‌ها در اقلیم‌هایی با روزهای روشن روشن و شب‌های خنک در طول دوره قبل از برداشت بهترین قرمز می‌شوند. دمای شبانه زیر 18 درجه سانتیگراد باعث افزایش قرمزی سیب های فوجی می شود.

ری گزارش داد که دمای خنک 4 درجه سانتیگراد در دوره تاریکی و به دنبال آن 20 درجه سانتیگراد با تابش قابل مشاهده UVB موثرترین شرایط برای تجمع آنتوسیانین در پوست سیب “گرنی اسمیت” بود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.