نوزادی با خوردن خرما کبکاب بوشهر راه رفتن را یاد گرفت

میوه های خرما کبکاب بوشهر مخزن طبیعی قندهایی از جمله ساکارز، فروکتوز و گلوکز هستند که دو سوم کل گوشت خرما را تشکیل می دهند.

صد گرم خرمای تازه حاوی تقریباً 157 کالری انرژی است، در حالی که خرمای خشک حاوی بیش از 300 کالری در هر 100 گرم است.

خرما علاوه بر محتوای قند طبیعی بالای خود، دارای اجزای مغذی دیگری نیز به شکل پروتئین، فیبر خام، چربی و آنتی اکسیدان است، بنابراین خرما را به یک ماده غذایی کاربردی با فواید سلامتی قابل توجه تبدیل می کند.

بنابراین ترکیب خرما با سایر غذاهای طبیعی غنی می تواند عملکرد انرژی و رفاه ورزشکاران و علاقه مندان به ورزش را افزایش دهد.

علاوه بر این، خرما با پروبیوتیک ها به عنوان یک ماده افزوده، یک غذای پر انرژی است که به حمایت از فلور طبیعی در دستگاه گوارش کمک می کند.

فرمولاسیون نوار انرژی متشکل از خرما، پروبیوتیک ها و سایر منابع کربوهیدرات و پروتئین سطح بالا می تواند به طور بالقوه سیستم ایمنی ورزشکاران را تقویت کرده و تعادل انرژی آنها را در حین عملکرد افزایش دهد.

بنابراین، هدف این گزارش، بحث درباره ارزش غذایی میوه خرما و ارائه استفاده بالقوه خرما در میله‌های تغذیه‌ای برای ورزشکاران بود.نخل خرما یکی از قدیمی ترین گیاهان جهان با قدمتی 7000 ساله است.

کاشت این میوه با برخی از قدیمی‌ترین تمدن‌هایی که از شمال شرق آفریقا تا شمال غربی فلات دجله و فرات را در بر می‌گرفت، مصادف بود. اعتقاد بر این است که فنیقی ها از اولین مردمانی بودند که در دوران باستان نخل خرما را در اطراف منطقه مدیترانه کشت کردند.

نام نخل خرما زمانی که میوه از منطقه فنیقیه به منطقه مدیترانه منتقل شد، ریشه در یونانیان پیدا کرد. این درخت خرما بیش از 5000 سال است که یکی از مهم ترین گیاهان در مناطق خشک و بیابانی خاورمیانه، جنوب آسیا و شمال آفریقا محسوب می شود.

میوه خرما همچنین غذای اصلی و منبع اولیه ثروت کشاورزی در منطقه امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.